Individuele personalisatie

Een verjaardag, een jubileum, een diploma of een promotie vieren is een gedenkwaardig moment. Maak het nog gedenkwaardiger en vooral persoonlijker, door de naam van de ontvanger toe te voegen aan het geschenk. Op deze wijze wordt het een moment om nooit te vergeten.

 

Afbeelding
Afbeelding3

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig!

Wij bieden individuele personalisatie of zogenaamde 'Variabele Data Printing' (VDP) op alle items uit onze collectie die in de volgende technieken kunnen worden gedecoreerd:

  • Digitaaldruk
  • Doming
  • Borduren
  • Laser/Co2gravure
  • Sleeves

Meest gebruikte/aanbevolen lettertypen voor VDP: Helvética, Arial, Futura, Minion, Frutiger, Calibri, Myriad, Interstate, Gotham, Times New Roman.

 

Samenvattend

Zoals je kunt zien, is het persoonlijk maken van je geschenk heel eenvoudig. Personaliseer je cadeau door een printtechniek te kiezen, die het beste bij je past. Hou ook rekening met de optie om elk product, naast je bedrijfslogo, van een unieke naam te voorzien. Maak vervolgens een mooi ontworpen sleeve om de gewenste boodschap te communiceren.  En voor de finishing touch, maak je het nog feestelijker met inpakpapier. Zo creëer je een moment voor jou en je ontvanger om nooit meer te vergeten.

Vraag ons verkoopteam voor de mogelijkheden die het beste bij jouw wensen passen