Sleeveconcept: een persoonlijk verpakt relatiegeschenk

Je hebt met de grootste zorg een passend geschenk uitgezocht. Iets persoonlijks. Met ons sleeveconcept kun je dit geschenk nóg persoonlijker en nóg unieker maken.

De 'sleeve' is een mooi vormgegeven en op maat gemaakte hoes die je als het ware over het geschenk kunt schuiven. De hoes omhult het hele product dus er is voldoende plek om er iets speciaals van te maken. Alles is mogelijk.
Deze sleeve kun je zelf ontwerpen, maar we helpen je er graag bij. Zet bijvoorbeeld je bedrijfslogo erop of bedenk een mooie persoonlijke boodschap en geef deze weer op de sleeve. 

Veel bedrijven maken al gebruik van dit unieke concept. Zij geven hun relatiegeschenk nét dat beetje extra. Bekijk hier een aantal gerealiseerde ontwerpen.

Wrapping 

Bij een mooi cadeau hoort een mooie verpakking. Want wat is er leuker dan een cadeautje uitpakken? Daarom kun je ervoor kiezen om je relatiegeschenk door ons in te laten pakken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten cadeaupapier. Zo krijgt jouw relatie een met veel zorg, mooi ingepakt, maar vooral persoonlijk cadeau.

 

sleeveconcept_1