over ons

GoGive!

Met GoGive wordt geven beleven

Nieuwe uitdagingen in nieuwe branches. Frank Schers heeft ze altijd met beide handen aangegrepen. In 2005 bedacht hij een innovatief concept: een verjaardagsservice waarmee bedrijven extra aandacht konden schenken aan hun klanten. Frank schreef een businessplan en in mei 2005 was GoGive een feit. Naarmate GoGive groeide, groeide ook de vraag van klanten naar een uitbreiding van het diensten- en productenaanbod. Die eerste uitbreiding kwam er toen Frank besloot om te starten met de levering van kerstpakketten. In het begin alleen standaard pakketten. Maar al snel werd hier een eigen draai aan gegeven vanuit de gedachte dat alles draait om oprechte aandacht en het creëren van een beleving. 

Van de ene klantvraag kwam de andere en in de afgelopen jaren heeft GoGive haar activiteiten verder uitgebreid met de levering van promogifts en workwear. Samen met de tak 'end of the year' heeft GoGive deze specialismen samengebracht in een bedrijfspand van meer dan 1.000 m2 in Ittervoort. Van hieruit wordt voor de klanten het totale traject van conceptontwikkeling tot aan de bezorging van geschenken, bedrijfskleding en (kerst)pakketten in heel Europa verzorgd. 

Of je als GoGive klant van tevoren weet wat je zoekt of juist helemaal niet. In de showroom in Ittervoort kun je inspiratie opdoen en vertrek je als klant met een op maat gemaakte beleving voor medewerkers of zakenrelaties. In het voortraject doet GoGive het denkwerk voor de klant. GoGive ontwikkelt en deelt creatieve ideeën en samen met de klant wordt er een selectie gemaakt die vervolgens wordt gevisualiseerd hoe een en ander eruit kan komen te zien. Inclusief een preview van de verpakking, bijvoorbeeld een gepersonaliseerde sleeve.

Met de nodige kennis van presenteren en communiceren voegt GoGive echt iets toe. 'Geven' verandert daarmee in 'Beleven'.