over ons

GoGive B.V. - Geven wordt beleven!

Jij hebt als bedrijf een boodschap te vertellen. Aan je klanten en toekomstige klanten. Of aan je medewerkers. Wij zetten originele geschenken in om jouw boodschap krachtig aan te laten komen bij de ontvanger. GoGive werkt als verlengstuk van de marketingafdeling. Noem ons dus gerust jouw creatieve buitendienst!

 Denken vanuit de ontvanger zit in ons DNA. Een positieve reactie voor de gever is ons fijnste compliment. We werken hard om dat iedere keer weer te realiseren. Dat doen we het liefst op een creatieve manier, ook tekstueel. Maar altijd met persoonlijke aandacht. En met jouw huisstijl in de hoofdrol.

Wij zijn jouw ogen en oren in de wereld van promotionele geschenken, relatiegeschenken en giveaways. Jouw specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen. En bij uitstek een fijne partner voor het verzorgen van jouw eindejaarsgeschenken en kerstpakketten.

Ieder jaar verrassen we onze klanten met een compleet nieuwe collectie geschenk- en kerstpakketten. In onze showroom in Ittervoort geniet je van ruim 4.000 kerstartikelen in een heerlijke kerstsfeer. Of bestel online vanuit heel Nederland en België. Of je nu veel of weinig tijd wilt besteden aan het samenstellen van je kerstpakket: wij hebben een oplossing voor je.  

Omdat we alle pakketten in eigen huis produceren, zijn we flexibel en altijd op de hoogte van de voortgang van jouw kerstpakket. Daarom kun je tot twee weken voor levering nog een aanpassing doen aan het aantal geleverde pakketten. Ook geven we je pakket graag een persoonlijk tintje. Dat kan bijvoorbeeld met een sleeve, een custom-made geschenk in jouw huisstijl of een speciale inlay met actuele kerstwens.

Uiteraard kun je ook kiezen uit onze collectie standaard kerstpakketten of maak het individueel voor je medewerkers met een eigen keuzeconcept. We zoeken dan met jou een assortiment passende geschenken uit, waar je medewerkers zelf uit kunnen kiezen. Of… daag ons uit en we vinden samen wel een oplossing.

Een onuitwisbare indruk achterlaten doe je trouwens ook met onze andere concepten. In het seizoen vind je bij ons knotsgekke carnavalspakketten, opvallende paasgeschenken, culinaire aspergepakketten en originele zomerpakketten. Oh… en met onze verjaardagservice vergeet je geen enkele verjaardag van je medewerkers meer. Tevreden personeel gegarandeerd! 

Wil jij van jullie geefmoment ook een belevenis maken?

Bel ons op +31(0)475 – 470 693 of mail ons op info@gogive.nl