Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/gogive/domains/gogive.nl/public_html/includes/classes/images.class.php on line 438
Back to work box

Veilig werken in coronatijd

dinsdag 2 juni 2020

Terug naar blog archief

Back to work

Hoe zorg jij ervoor dat de hygiëne op de werkvloer gewaarborgd wordt?

Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen verder versoepeld. De thuiswerkers keren langzaam weer terug op hun originele werkplek, waarmee het “normale” dagritme weer terug begint te komen. Maar hygiëne blijft nog steeds een punt van aandacht, ook op de werkvloer. Heel erg belangrijk tijdens deze coronacrisis. Maar hoe zorg je als werkgever ervoor dat de hygiëne op de werkvloer gewaarborgd wordt? Hoe komen medewerkers veilig naar kantoor en hoe verwelkom je je medewerkers die terug komen op de werkplek?

 Hoe hygiëne op de werkplek borgen?

Gemiddeld brengen we ongeveer 8 uur lang per dag door op kantoor. Je staat er wellicht niet bij stil. Maar vooral nu brengt die kantoorbaan veel gezondheids- en verspreidingsrisico met zich mee. Denk o.a. aan deurklinken, bedieningspaneel van de lift, het koffieapparaat en de toiletten. Wat hebben jullie geregeld, zodat jullie veilig medewerkers en klanten kunnen ontvangen? Gebruik desinfectiegel. Geef elke medewerker een flesje desinfectiegel en zorg ervoor dat iedereen zijn handen desinfecteert. Voeg uw logo op het flesje toe. Dit zorgt natuurlijk voor een mooie uitstraling            

Er worden binnen een kantoorgebouw veel knopjes, deurknoppen en andere oppervlaktes aangeraakt. Dit is natuurlijk niet helemaal corona-proof. Geef uw medewerkers een hygiënische contactloze sleutelhanger. Deze sleutel biedt een contactloze manier om deuren te open, liftknopjes in te drukken en andere oppervlaktes te gebruiken. Met deze sleutel houdt u de verspreiding van het virus tegen

Koffie op het werk

Bestel gepersonaliseerde mokken voor op het kantoor. Dit helpt ook om virusspreiding tegen te gaan. Iedereen heeft een eigen koffie mok met zijn/haar naam erop, voeg eventueel ook uw logo toe aan de mok voor het complete plaatje.Stel je voor, je krijgt klanten op bezoek. Tuurlijk wil je ze een kopje koffie aanbieden. Hoe fijn is het om hun een mooie coffee-to-go beker met jullie logo aan te bieden. Je laat ze hun eigen kopje koffie inschenken en de beker mee naar huis nemen. Dit is een mooie oplossing voor het koffie hygiëne probleem, en je hebt gelijk een mooi relatiegeschenk om uit te delen.

 

Veilig reizen naar de werkplek?

Per 1 juni is het verplicht om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Reizen uw medewerkers met het openbaar vervoer? Zorg er dan voor dat dit veilig gebeurd. Deel mondkapjes uit op het kantoor. Laat uw bedrijfslogo er op drukken, hiermee laat je zien dat je veiligheid serieus neemt. Bovendien zorgt dit natuurlijk voor een beetje free publicity.

 

Welkom back-giftbox?

Hoe leuk is het om je medewerkers te verwelkomen me een Back to Work attentie, wanneer ze weer terug op kantoor komen? Veel mensen hebben lang thuisgewerkt en de meeste hebben weer zin om aan de slag te gaan op kantoor. Met de back-to-work-box zorgt je als werkgever ervoor dat je werknemers zich weer veilig en thuis voelen op hun werkplek. Deze box is volledig coronaproof en bevat van allerlei producten om weer veilig aan de slag te kunnen gaan op de werkplek. De box bevat bijvoorbeeld een flesje desinfectiegel, een mondkapje en een contactloze sleutelhanger. Vul de box  aan met een kanjerkoek, een reep Tony chocolonely, dextro energie of een leuke mok met persoonsnaam. De inhoud van de box wordt uiteraard aangepast aan jullie wensen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hoe veras jij je medewerkers?

 

Bekijk alle veiligheids en hygiëne producten hier!

afbeelding blog 1