Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/gogive/domains/gogive.nl/public_html/includes/classes/images.class.php on line 438
Het binden en boeien van medewerkers - blog - Gogive.nl

GOGIVE ‘het binden & boeien van werknemers’

woensdag 19 juni 2019

Terug naar blog archief

Je hebt het de laatste tijd vast vaker gehoord in het nieuws: "Het ‘binden & boeien’ van werknemers wordt voor organisaties steeds belangrijker".
Werknemers zijn namelijk steeds vaker op zoek naar gunstige(re) secundaire arbeidsvoorwaarden. En door de huidige krapte op de arbeidsmarkt, heb je als werkgever een voordeel wanneer je jouw werknemers een bepaalde meerwaarde kan bieden. Gogive helpt je daarbij met bijvoorbeeld onze verjaardagsservice.

Wat is de verjaardagsservice?

Met onze verjaardagsservice ontvangen al jouw medewerkers (of relaties) op hun verjaardag een leuk geschenk. Wij verzorgen dit proces van begin tot eind. Het enige dat jij hoeft te doen is een passend geschenk uitkiezen uit ons brede assortiment. Wij zorgen er dan voor dat de jarige op zijn of haar verjaardag een leuk kado ontvangt.

Nieuw binnen!

Nieuw binnen zijn onderstaande ‘Happy Birthday’ mokken. Vul ze met iets lekkers of geef er een feestelijke slinger bij en je hebt een leuk cadeau om aan je personeel te geven. Zij zullen deze verrassing zeker waarderen.