Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/gogive/domains/gogive.nl/public_html/includes/classes/images.class.php on line 438
Beveiligde opslag, veilig delen met de pocket cloud - blog - Gogive.nl

Beveiligde opslag, veilig delen met de pocket cloud!

maandag 20 mei 2019

Terug naar blog archief

Beveiligde opslag, veilig delen!

Geen draden meer en geen abonnementen op opslagruimte in de cloud. Met deze 16GB draadloze mobiele opslag breid je het geheugen van je mobiele apparaat heel eenvoudig uit!

Hoe werkt het?

Elke Pocket Cloud creëert een persoonlijk Wi-Fi-signaal om te communiceren met jouw mobiele apparaat. Na het koppelen van je Pocket Cloud en jouw apparaat, kun je de gratis APP gebruiken om je bestanden te organiseren, over te dragen, een back-up te maken en te delen.

De Pocket Cloud is met een wachtwoord beveiligd om je documenten veilig te houden. Je kunt jouw gegevens delen met vijf andere, geselecteerde gebruikers. Documenten, muziek, foto's of video, noem maar op! Dit item heeft nog wel één usb-kabel (meegeleverd), om je Pocket cloud mee op te laden.

Uiteraard kan dit item ook gepersonaliseerd worden met jouw bedrijfslogo! Een trendy geschenk om te geven aan je medewerkers of relaties.