Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/gogive/domains/gogive.nl/public_html/includes/classes/images.class.php on line 438
Het lekkerste aspergepakket scoor je bij Gogive.nl

Asperges zijn er weer!

dinsdag 16 april 2019

Terug naar blog archief

Je relaties smaakvol verrassen?

Aankomend weekend stijgen de temperaturen in Nederland. Precies op tijd voor het aspergeseizoen! Met een dagvers aspergepakket geef je een uniek, leuk en vooral lekker relatiegeschenk. Uit het hart van limburg selecteren wij de beste kwaliteit voor jouw klanten. De asperges zijn vanaf vandaag tot en met 24 juni leverbaar.

Zelf samenstellen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Wil je asperges met een fles wijn, receptenboekje of aspergesaus weggeven? Of misschien wel allemaal! Gogive heeft verschillende soorten kwaliteitswijnen waar je uit kunt kiezen en al onze aspergepakketten worden verpakt in een mooie houten geschenkkistje.

We hebben zelfs een pakket met een fles blond bier oftewel het ‘Witte Goud’ wat erg lekker smaakt bij de verse asperges. Top kwaliteit Alle pakketten voldoen aan de hoogste kwaliteit klasse AA en door de speciale verpakking garanderen wij een tht van minimaal 7 dagen. Kijk snel welk aspergepakket jouw het meest aanspreekt.