Onderscheidend in de markt

De verjaardagsservice van GoGive is onderscheidend in de markt. De zorgvuldigheid van werken, maar zeker ook de flexibiliteit die u als opdrachtgeven heeft is erg groot. Wij zijn steeds weer in staat uw klanten en medewerkers op het meest persoonlijke geefmoment van het jaar met een origineel verjaardagsgeschenk te verrassen. Onze verjaardagsservice neemt u alle zorgen uit handen. Zij krijgen de aandacht die u ze wilt geven en u ontvangt de complimenten.

Onze werkwijze

Als u ook op zoek bent naar een manier om op het meest persoonlijke moment in het jaar te investeren in de relatie met uw klant en medewerker, dan komen we graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat de verjaardagsservice betreft kunnen wij alles; van A t/m Z  voor u regelen. Maar ook alleen het geschenk verzorgen we graag voor u.

Nadat we uw wensen kennen doen we enkel voorstellen voor het verjaardagsgeschenk. Afhankelijk van uw wensen maken we vervolgens een passende verjaardagsbrief, laden de verjaardagsdata in, pakken het verjaardagsgeschenk in en versturen het naar de jarige. U ontvangt tenslotte nog een bericht op de dag dat een klant of medewerker van u jarig is.

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht in 2005 door Frank Schers. Op de BKD in 2005 ontving GoGive als nieuweling al meteen de award voor best conceptmatige aanpak. In zijn beleving waren en zijn er nog steeds veel ondernemingen die nog veel kunnen winnen met het aandacht geven aan hun medewerkers en klanten. Het ontvangen van een geschenk moet toch een WOW-effect oproepen!

In aanvang uitsluitend gericht op de verjaardagsservice en de bijzonder geefmomenten. Als ondernemer had Frank al snel in de gaten dat hij ook in kerstpakketten onderscheidend kon zijn. Deze keuze heeft zijn bedrijf, zelfs met tegenwind, grote stappen doen zetten. Sinds 2008 is zijn partner Christel ook volop actief binnen het bedrijf. Samen vormen zij de kracht van GoGive.

Inmiddels is GoGive voor veel ondernemingen uitgegroeit tot de creatieve en vooral betrouwbare partner voor het verzorgen van kerstpakketten, aspergepakketten, paaspakketten, zomergeschenken, relatiegeschenken en geschenken voor bijvoorbeeld de verjaardagen, van medewerkers en klanten, of de Dag van de Verpleging.

GoGive blijkt steeds weer in staat te zijn, in het vinden van een geschikt moment en een daarbij passend geschenk om relaties en medewerkers positief te verrassen.