Contactgegevens GoGive voor relatiegeschenken
GoGive Zakelijke geschenkservice

Beneluxstraat 7
6014 CC Ittervoort

T +31 (0)475 470 693
 

Gespecialiseerd in aandacht geven!

GoGive is gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemingen bij het gericht aandacht geven aan haar relaties en medewerkers. Van idee tot realisatie wordt door ons verzorgd. Persoonlijke aandacht voor en ontzorgen van uw relatie staat hierbij centraal.

Het bedrijf is opgericht in 2005 door Frank Schers. Op de BKD in 2005 ontving GoGive als nieuweling al meteen de award voor best conceptmatige aanpak. In zijn beleving waren en zijn er nog steeds veel ondernemingen die nog veel kunnen winnen met het aandacht geven aan hun medewerkers en klanten. Het ontvangen van een geschenk moet toch een WOW-effect oproepen!

Inmiddels is GoGive voor veel ondernemingen uitgegroeit tot de creatieve en vooral betrouwbare partner voor het verzorgen van kerstpakketten, aspergepakketten, paaspakketten, streekpakketen en relatiegeschenken. 

Uniek is de verjaardagservice voor medewerkers en klanten. Maar ook voor bijvoorbeeld de "Dag van de verpleging" bieden wij creatieve oplossingen.
Onze kracht is het vinden van een geschikt moment en een daarbij passend geschenk om klanten en medewerkers positief te verrassen.

Frank en Christel Schers van GoGive verzorgen al uw relatiegeschenken
Frank & Christel Schers