Kerstpakket op maat

Het uitwerken van een kerstpakket of geschenk op maat is een van onze sterke punten. Onze creativiteit komt dan nog beter tot uiting. Met maatwerk geeft u juist een uniek en persoonlijk kerstpakket of geschenk weg. In onze showroom laten we u graag geschenken zien die we specifiek voor onze klanten op maat hebben laten maken. Hiermee geeft u een geheel eigen invulling aan het kerstpakket.

Onze tevreden klanten
Onze werkwijze

Bij voorkeur ontvangen we u in onze kerstpakketten showroom. Hier kunt u uit ons aanbod geheel naar wens het kerstpakket. Wij zullen u informeren over de 'nieuwe' producten, de kwaliteit, de smaak maar ook over wat voor kerstpakket past het best bij de ontvanger. 

Heeft u weinig tijd en wilt u wel een verrassend kerstpakket, dan maken we graag enkele voorstellen naar aanleiding van uw wensenlijst. Na ontvangst van een foto offerte kunt u dan een keuze maken, die mogelijk nog verder aangepast dient te worden op basis van uw gevoel over het aangeboden kerstpakket.

Persoonlijke noot

Wilt u een persoonlijke noot aan uw kerstpakket of eindejaarsgeschenk toevoegen? Uw kerstgroet verpakken wij gratis voor u mee. Uiteraard is het mogelijk om uw eigen producten toe te voegen wanneer dat wenselijk is. Vanzelfsprekend kunnen we ook een kerstpakket samenstellen, waarvan een geschenk in zit of een percentage van de opbrengst bestemd is voor een goed doel, desgewenst van uw eigen keuze.

 

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht in 2005 door Frank Schers. Op de BKD in 2005 ontving GoGive als nieuweling al meteen de award voor best conceptmatige aanpak. In zijn beleving waren en zijn er nog steeds veel ondernemingen die nog veel kunnen winnen met het aandacht geven aan hun medewerkers en klanten. Het ontvangen van een geschenk moet toch een WOW-effect oproepen!

In aanvang uitsluitend gericht op de verjaardagsservice en de bijzonder geefmomenten. Als ondernemer had Frank al snel in de gaten dat hij ook in kerstpakketten onderscheidend kon zijn. Deze keuze heeft zijn bedrijf, zelfs met tegenwind, grote stappen doen zetten. Sinds 2008 is zijn partner Christel ook volop actief binnen het bedrijf. Samen vormen zij de kracht van GoGive.

Inmiddels is GoGive voor veel ondernemingen uitgegroeit tot de creatieve en vooral betrouwbare partner voor het verzorgen van kerstpakketten, aspergepakketten, paaspakketten, zomergeschenken, relatiegeschenken en geschenken voor bijvoorbeeld de verjaardagen, van medewerkers en klanten, of de Dag van de Verpleging.

GoGive blijkt steeds weer in staat te zijn, in het vinden van een geschikt moment en een daarbij passend geschenk om relaties en medewerkers positief te verrassen.