Aspergepakket als relatiegeschenk
Limburgse asperges

Verse asperges een smaakvol relatiegeschenk

Een aspergepakket is een opvallend relatiegeschenk. Uw relaties krijgen nu eindelijk een geschenk dat wel gewaardeerd wordt.

Een origineel verjaardagsgeschenk
De verjaardag

Het moment om u elk jaar weer te onderscheiden.

Verras uw klanten en medewerkers op het meest persoonlijke geefmoment van het jaar met een origineel verjaardagsgeschenk. De verjaardagservice van GoGive maakt het u gemakkelijk om op dit unieke moment te investeren in de relatie met uw klant en medewerker. Onze verjaardagsservice neemt u alle zorgen uit handen. Zij krijgen de aandacht die u ze wilt geven en u de complimenten.

Vanaf het geschenk, een felicitatiebrief tot en met een e-mail of SMS-je voor de relatieverantwoordelijke met de herinnering van de jarige. Wij regelen het allemaal voor u.

uniek kerstpakket of eindejaarsgeschenk zelf samen stellen
Kerstpakketten


Dit jaar een uniek kerstpakket of eindejaarsgeschenk dat anders is dan dat u bent gewend. Laat u verrassen in onze showroom, welke wederom voor 95% is voorzien van nieuwe producten. Uw kerstpakket en eindejaarsgeschenk zal voor uw medewerkers en relaties  verrassend zijn en zeer gewaardeerd worden.

Juist omdat wij u helpen vanuit de ontvanger te denken, zult u ervaren dat er veel meer waardering voor het kerstpakket zal zijn. Of u het gelooft of niet, maar wij laten uw wensen in vervulling gaan.

Informeer ook naar de uitgebreide logistieke mogelijkheden!

GoGive
Zakelijke geschenkservice

GoGive is gespecialiseerd in het bedenken van en het met u meedenken over creatieve (relatie)geschenken en -pakketten voor ieder budget.

Maatwerk van concept tot vervaardiging en bezorging. Het 'ontzorgen'  van u staat daarbij voorop.

Doordat wij ons goed inleven in de ontvanger krijgt u de reactie die u mag verwachten.

GoGive
Volgens onze klanten
Creatief en oplossingsgericht
GoGive
Merken