Geschenk op maat!

Bij GoGive bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van, het meedenken over, maar ook in het vervaardigen en de bezorging van maatwerk geschenken, voor ieder budget.

Wij kunnen u -naar wens- het hele proces uit handen nemen. Van samenstelling en ontwikkeling van een relatiegeschenk en/of een geschenkpakket, tot distributie naar één of meerdere locaties, of zelfs per afzonderlijk adres in Europa.

Onze tevreden klanten
Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht is de basis voor succesvol ondernemen. Zowel van ons naar u als van u naar uw medewerkers. We starten dan ook vanuit de gedachte, wat zal de eerste reactie zijn van de ontvanger. We werken vanuit de doelen, mogelijkheden en wensen die u heeft en werken van daaruit enkele passende voorstellen uit. Dit betekend dat we vrijwel altijd 'maatwerk' leveren.

Ieder mens en organisatie is immers anders en hoort een voorstel te ontvangen dat het best bij hem/haar past. In de praktijk betekend dit, dat we u bijna altijd bezoeken, of u brengt een bezoek aan ons, om u behoefte te inventariseren. Van daaruit gaan we aan de slag en werken we een voorstel uit dat het beste past bij uw wensen en mogelijkheden. Voordat u daadwerkelijk een order plaatst heeft u het product of afgeleide hiervan ook fysiek in handen gehad. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht in 2005 door Frank Schers. Op de BKD in 2005 ontving GoGive als nieuweling al meteen de award voor best conceptmatige aanpak. In zijn beleving waren en zijn er nog steeds veel ondernemingen die nog veel kunnen winnen met het aandacht geven aan hun medewerkers en klanten. Het ontvangen van een geschenk moet toch een WOW-effect oproepen!

In aanvang uitsluitend gericht op de verjaardagsservice en de bijzonder geefmomenten. Als ondernemer had Frank al snel in de gaten dat hij ook in kerstpakketten onderscheidend kon zijn. Deze keuze heeft zijn bedrijf, zelfs met tegenwind, grote stappen doen zetten. Sinds 2008 is zijn partner Christel ook volop actief binnen het bedrijf. Samen vormen zij de kracht van GoGive.

Inmiddels is GoGive voor veel ondernemingen uitgegroeit tot de creatieve en vooral betrouwbare partner voor het verzorgen van kerstpakketten, aspergepakketten, paaspakketten, zomergeschenken, relatiegeschenken en geschenken voor bijvoorbeeld de verjaardagen, van medewerkers en klanten, of de Dag van de Verpleging.

GoGive blijkt steeds weer in staat te zijn, in het vinden van een geschikt moment en een daarbij passend geschenk om relaties en medewerkers positief te verrassen.